Mogelijkheden

Wilt u uw feestje met de standaard slagroomtaart of de eeuwenoude kersenvlaai vervangen door iets mooiers, veel lekkerders en meer van deze tijd? Dan biedt Cupcake Boutique voor u de beste uitkomst. Of u nu opzoek bent naar enkel een taart, of een variatie aan onze producten ter aanvulling van uw desserttafel, bij ons is het allemaal mogelijk! Simpelgezegd, de producten van Cupcake Boutique zijn een geweldige toevoeging voor elke gelegenheid; babyshower, huwelijken, kinderfeestjes… U kunt het zo gek niet bedenken.

Lekkernijen voor de babyshower sweettable

Babyshower

De overgevlogen trend vanuit Amerika is inmiddels in Nederland ook helemaal hip & happening. En uiteraard groeien wij hier graag in mee. Bij ons zijn taarten in baby thema mogelijk, maar nog specialer zijn misschien wel de cakepops of donuts in de vorm van een babyhoofdje. Zo lief!

Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

mogelijkheden voor verjaardagcupcakes

Birthday

Misschien wel de allerbelangrijkste reden om je eens goed uit te leven op het gebied van allerlei lekkernijen. Simpel doch chique of liever hysterisch en kleurrijk? Wij maken op maat gemaakte producten zodat dit de verjaardag wordt, die u niet zult vergeten!

Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

huwelijk bruidstaarten mogelijkheden

Wedding

Wilt u samen een taartje aansnijden na het ja-woord, of toch liever allerlei verschillende soorten zoete dingetjes op tafel. Misschien wilt u zelf het logo van jullie initialen op uw de cupcakes of de cakepops in de kleuren van de trouwkaart of uw boeket.. Your wish is our command.

Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Uitdeelmogelijkheden voor op school

Schooltreats

Vroeger deed je een Nibbit om een dropveter.. Tegenwoordig is er.. Cupcake Boutique! Wilt uw zoon of dochter iets super gaafs uitdelen op school, maar heeft u even geen inspiratie dan bieden wij de perfecte uitkomst. Cakepops in de vorm van een ijsje, mini cupcakes met een emoticon bovenop of een assortiment aan verschillende mini donuts. Hoe leuk is dat! Gegarandeerd succes bij de kids!

Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Lekkernijen met bedrijfslogo

Zakelijk

U kunt als bedrijf natuurlijk het eeuwenoude koffiekoekje bij de koffie blijven serveren, of soms een uitstapje maken naar een tompouce. Maar om er tegenwoordig een beetje uit te spatten wordt er van u als bedrijf toch dat kleine beetje extra verwacht. Het is dan toch geweldig als u tijdens díe belangrijke meeting of hét bedrijfsevent van het jaar bijvoorbeeld cupcakes, cakepops of donuts kunt serveren in het thema of kleuren van uw bedrijf, of het logo gedrukt op een schildje van witte chocolade? Dat wordt pas echt gewaardeerd!

Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Follow Us